Nya reducerade avgifter

Årsmötet beslöt i mars om nya reducerade avgifter. Den 1 maj gäller därför nya avgifter för de medlemmar som har en reducerad avgift pågrund av sjukdom, sjukersättning, föräldrarledighet, pension etc. Samtidigt förenklas det att få reducerad avgift då blanketten för att söka reducerad avgift tas bort. Det räcker nu att du kontaktar medlemsservice och skickar in intyg etc elektroniskt. Här ser du de olika avgifterna.

Avgiften till a-kassan höjs

I höstas beslutade riksdagen att höja såväl dagersättningen till arbetslöshetsförsäkringen som taket i försäkringen. Detta var ett välkommet besked som gjort att a—kassan nu kan betraktas som en försäkring värd namnet.

Läs mer

Kontakt

Besöks- och leveransadress:

Seko sjöfolk
Fjärde Långgatan 48
413 27 Göteborg

Telefon helgfria måndag-torsdag kl 09.00-11.00 och kl 13.00-15.00
fredagar kl 09.00-11.00 och 13.00-14.00

Telefon Seko sjöfolk 0770-457 950

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Försäkringar

Du som är medlem i Seko sjöfolk och arbetar på en arbetsplats som har kollektivavtal med Seko täcks av ett omfattande försäkringspaket. Utöver dessa försäkringar finns det möjlighet att komplettera med ytterligare försäkringar.

Läs mer

Medlemsförsäkringar

Behöver Du hjälp eller har olika frågor om försäkringarna så tar Du kontakt med Din fackliga företrädare ombord alt. klubbordföranden som hjälper Dig med anmälan till Folksam.

Har Du ingen klubb på Din arbetsplats så tar Du kontakt med den ombudsman som har hand om det rederi/företag som Du arbetar på.

Läs mer

Fler artiklar...